Varukorg

AirPods Max Tillbehör

Position
Position
Rea
Pris (låg till hög)
Pris (hög till låg)
Nyaste
Mest populärt
120
240
360
Alla
 1. - 50 %
  AirPods Max Silicone Case - Purple

  AirPods Max Silicone Case - Purple

  Special Price 69,00 kr Regular Price 139,00 kr
 2. - 50 %
  AirPods Max Silicone Case - Red

  AirPods Max Silicone Case - Red

  Special Price 69,00 kr Regular Price 139,00 kr
 3. - 34 %
  AirPods Max Silicone Case - White Leopard

  AirPods Max Silicone Case - White Leopard

  Special Price 99,00 kr Regular Price 149,00 kr

AirPods Max 

Apple AirPods är i sig ett par smarta hörlurar, men med tillbehör till AirPods Max kan du få ut det mesta av dem. AirPods Max är Apples trådlösa around-ear-headset som är extremt bekväma och har ett riktigt bra ljud. Det är ingen hemlighet att AirPods Max ligger i den dyra änden av prisklassen, vilket är varför det är en bra idé att skydda dem. På den här sidan har vi ett stort utbud av skal och resefodral för AirPods Max, så att du kan använda dina AirPods utan att vara rädd för att de ska gå sönder. 

 

AirPods Max skal 

Med ett skal för AirPods Max håller du dina hörlurar skyddade från repor, skrapor och stötar. Det gäller både repor, som kommer i samband med tapp, och vardagliga repor, som annars kommer att vara oundvikliga med tiden. Hos INSKAL har vi ett stort utbud av skal för AirPods Max, och du kan därför gå på jakt efter ditt idealiska skal på vår hemsida. Ett AirPods Max-skal håller också smuts och orenheter från dina AirPods, så att de förblir i gott skick. Vi har ett brett utbud av färger, så du har möjlighet att anpassa dina AirPods Max. 

Ett silikonskal för AirPods Max hjälper till att ge extra skydd för hörlurarna. Dessa silikonskydd skyddar hörlurarna från damm, stötar och repor. Skalet är mycket lätt att montera och stör inte några knappar eller kontroller. 

På den här sidan hittar du även resefodral för AirPods Max, så att du enkelt och säkert kan transportera dina AirPods Max utan att de skadas. 

 

AirPods Max tillbehör 

Förutom skal för AirPods Max har vi även många andra tillbehör som kan locka dig. På sidan kan du hitta både stativ och vanliga resefodral med plats för AirPods Max. 

 

Vanliga frågor 

Är det en bra idé att investera i ett AirPods Max-fodral? 

Det är en riktigt bra idé att köpa ett AirPods Max-skal, eftersom det minskar risken för att dina hörlurar skadas. Dessutom ger ett skal för AirPods Max dig möjligheten att ge dina AirPods en personlig touch, eftersom vi har skydd i många olika färger. Här på sidan erbjuder vi alltid skal i olika färger och material, och det är inget undantag med skal för AirPods Max. Oavsett om du letar efter ett färgglatt skal som passar din stil bättre, eller om du är ute efter ett enfärgat skal, eller ett skal med tryck så finner du det här hos INSKAL. Kolla exempelvis in våra AirPods Max-skal med leopardtryck. 

 

Hur mycket kostar ett skal för Apple AirPods Max? 

AirPods Max-skal och resefodral finns i olika material och med olika funktioner. Skydd i vårt sortiment kostar från 149 SEK till 1 399 SEK, och det finns därför något för alla smaker, beroende på vad behovet är. 

 

Påverkar ett skal för Apple AirPods Max ljudkvaliteten? 

Det korta svaret är nej. Du behöver inte oroa dig för om ljudet på din AirPods Max kommer att försämras genom att använda ett skydd. Ett skal har ingen inverkan på hörlurarnas ljudkvalitet och du kan därför tryggt använda ett skyddande skal för dina hörlurar, och samtidigt njuta av helt fantastisk ljudkvalitet.