Varukorg

MacBook Pro 15 (Touch Bar) Skal - Skärmskydd - Laddare

MacBook Pro 15 (Touch Bar)

MacBook Pro 15 (Touch Bar) Skal och Skärmskydd

Just här hittar du de bästa MacBook Pro 15 (Touch Bar) skydden INSKAL kan erbjuda. Oavsett vilken typ av skal, sleeve eller skärmskydd för MacBook Pro 15 (Touch Bar) du vill ha, hittar du det hos INSKAL. Välj vilken typ av tillbehör för MacBook Pro 15 (Touch Bar) som du vill ha genom att använda filtren.

Position
Position
Rea
Pris (låg till hög)
Pris (hög till låg)
Nyaste
Mest populärt
120
240
360
Alla
Page
  1. Gear Laptop Sleeve 15.6 " Svart

    239,00 kr
  2. Bärningsfodral 13-15" - rosa

    269,00 kr
  3. Bärningsfodral 13-15" - Svart

    269,00 kr
Page

MacBook Pro 15 (Touch Bar) Skal

Snåla inte med utrustning, oavsett om det gäller din MacBook eller dess skydd. Hos INSKAL hittar du ett stort urval. Vi erbjuder Macbook Pro 15” skal i flera färger och mönster som kan pryda baksidan av din MacBook, och viktigast av allt så ger ett skal för MacBook 15" (Touch Bar) utmärkt skydd mot repor och revor.

MacBook Pro 15 (Touch Bar) Sleeve

Det händer ofta att ens MacBook transporteras från plats till plats och därmed ligger den ofta i väskan, där det lätt kan uppstå repor. Undvik repor eller revor på din laptop med en sleeve för MacBook Pro 15 (Touch Bar). Dessa kommer vanligtvis i läder och är fodrade inuti, vilket ger MacBooken extra skydd.

MacBook Pro 15 (Touch Bar) Tangentbordsskydd

Ett av de mest utsatta områdena på en MacBook är dess tangentbord, som dagligen utsätts för både tryck, smuts och orenheter. Detta orsakar mycket slitage på tangentbordet, men oroa dig inte, för INSKAL har lösningen för dig. Här kan du få ett tangentbordsskydd för MacBook Pro 15 (Touch Bar) som skyddar tangentbordet från smuts och orenheter.